Juniorer

Juniorer

Träningstider

Onsdagar 17:00-18:00
Knattar 5-12 år

Pris: 100:-/gång alt. 300:-/mån

Onsdagar 18:00-19:00
Junior 13-21 år

Pris: 150:-/gång alt. 450:-/mån

För att boka träning eller få mer information:
Besök oss i receptionen eller kontakta oss via
Mail: info@hggolf.se
Telefon: 0418-73003

Vår Pro Peter Johansson håller i juniorträningen. Fokus ligger på att ha kul och utvecklas i sitt golfspelande. Med våra övningsområden, range både inom- och utomhus och korthåls- såväl som långhålsbana finns här alla möjligheter för våra juniorer att utvecklas. Man kan vara med vid enstaka tillfällen eller hela säsongen. Välkommen att prova på!

Peter Johansson

2024 gör vi en storsatsning på er junior. Vi drar igång Team Glumslöv.

Team Glumslöv är för er som vill vara med i ett lag där gemenskap och att ha roligt är viktigare än resultatet. Att vara med i Team Glumslöv ger möjligheten att spela golf mer än en gång i veckan med både golfkompisar och ledare. 

Alla juniorer som är medlemmar på HG Golf – Glumslöv och som är i åldern 8 till 21 år, är välkomna till Team Glumslöv. 

Under 2024 kommer vi ha lag i Scrambleligan. Scrambleligan är en lagtävling med fyra spelare i åldern 8 till 12 år. Serien spelas i 5 omgångar på korthålsbanor i Skåne.

Ambitionen är att vi även kommer ha lag i Matchligan under 2024. Matchligan är en lagtävling för fyra spelare i åldern 10 till 16 år. Tävlingen inleds med ett gruppspel på fullängdbanor mot andra klubbar i Skåne. Nedan hittar ni schemat för Team Glumslöv. Hos oss finns det inget tvång att man måste vara med på alla träningspass. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill spela golf.

VeckodagTidÅldersgruppTräningLedare
Onsdagar16-17Knattar 5-12 årGolfträningPro Peter Johansson,
PGA of Sweden Club Professional
Onsdagar17-18Juniorer 13-21 årGolfträningPro Peter Johansson,
PGA of Sweden Club Professional
FredagarAlla Juniorer 6-21 årSpel på banan
Söndagar15-16Hela Team Glumslöv 8-21 årTeamträning med möjlighet att levla på Glumslöv Golf GameJörgen Persson
Ledare Team Glumslöv
Söndagar16-17Hela Team Glumslöv 8-21 årSuperSpeed-träning för att slå längre utslagJörgen Persson
Ledare Team Glumslöv

Tävlingar, tourer m.m.

När du börjar känna dig trygg i ditt spel finns det stora möjligheter att börja tävla. Det börjar med Mini Bästboll-ligan för de minsta där vi tävlar i spelformen bästboll på korthål mot andra klubbar och sedan finns det en trappa där man kan ta sig hela vägen till Teen Tour och tävla mot junioreliten. Prata med oss i receptionen eller med din tränare så berättar vi mer.

Man kan läsa mer om de olika tävlingarna som anordnas på Skånes Golfförbund (https://www.skgf.se/se/gts) och på Svenska Golfförbundet (https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/sgf-juniortavlingar/teen-tour/)

Scroll to top